Aanbieding!

Tophockeystage Herakles

369,00419,00

Kampdatum: 05-07-2021 - 09-07-2021
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Beschrijving

5-daagse tophockeystage op Herakles

(6-12 & 13-16 jaar)

 

Algemene informatie Tophockeystage België

Na het succes van vorige jaren is er dit jaar weer super gaaf internationaal Hockeykamp in het land van de wereldkampioen: België. Hockey staat centraal tijdens dit enerverende kamp en je zal begeleidt worden door enthousiaste en goede trainers met trainersdiploma’s. Overdag zullen jullie veel hockeyen en krijg je veel tips. Zo zal je merken dat je met grote stappen vooruit gaat en een betere hockeyer wordt. Plezier staat natuurlijk voorop, want hockey is natuurlijk ontzettend leuk! Ook komt er een Belgische topper langs. En jij kan erbij zijn!

Je wordt ingedeeld op niveau en leeftijd

Je kan je inschrijven van 6 jaar tot en met 16 jaar. Dit kamp draait een apart programma voor de verschillende leeftijden. De eerste groep heeft de leeftijd van 6 t/m 12 jaar en de tweede groep 13 t/m 16 jaar. Je wordt bij zowel het hockeyprogramma als het sociale programma ingedeeld op leeftijd en op niveau. Uiteraard houden we er rekening mee dat jij bij je vrienden in de groep komt.

Verdere informatie over het hockeykamp

Wat in de prijs inbegrepen zit:

  • Al het eten, drinken en tussendoortjes

Wat niet in de prijs inbegrepen is:

  • Transfer naar België

Accommodatie Royal Herakles

Hockeyclub Royal Herakles in Lier is onze thuishaven in de zomer! Hier zullen we onze uitgebreide hockeyprogramma’s volgen.

Overnachten op Herakles in de zomer

Je kunt je aanmelden voor een dagkamp maar ook voor het kamp met overnachting. Op Royal Herakles Hockey Club overnachten we in stoere legertenten. Er zal een uitgebreid sociaal avondprogramma worden samengesteld met daarin leuke spellen en voldoende ruimte voor ontspanning. Wil je blijven overnachten? Selecteer dan bij aanmelding het kamp met overnachting.

Veiligheid staat voorop

Goede begeleiding, veiligheid en plezier vinden we erg belangrijk. De zorgvuldig uitgekozen en ervaren begeleiding staat daarom 24 uur per dag (bij overnachtkampen) klaar voor de deelnemer. Er zijn diverse begeleiders met EHBO aanwezig en alle begeleiders hebben een verklaring van goed gedrag. Er wordt door de begeleiding en uiteraard deelnemers geen alcohol gedronken en niemand mag alleen op pad gaan. Tijdens deze week kan er contact opgenomen worden met de coördinator van het kamp, maar uiteraard dient dit voor noodgevallen.

Hockeyprogramma Tophockeykamp België

Elke ochtend om 9.30 uur begint het dagprogramma. Tijdens de tophockey- en topkeeperstage krijgen jullie een clinic van een topspeler en een clinic video-analyse. Welke speler er komt houden we nog even geheim. Het dagprogramma is om 16.30 uur afgelopen, waarna de deelnemers die niet meedoen aan het overnachtkamp naar huis kunnen gaan.

Meer informatie

Voor extra informatie over het tophockeykamp in België kan je met ons mailen op info@hockeykampen.be

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp

,


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hockeybe/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757