Aanbieding!

Internationaal Tophockey Amersfoort

529,00 489,00

Er zijn nog plekken beschikbaar!

Kampdatum: 29-06-2020 - 03-07-2020
Categorieën: ,

Beschrijving

Internationaal Tophockeykamp Amersfoort

Dit tophockeykamp voor hockeyers (10-16 jaar) uit de hele wereld vindt plaats op Amersfoort. Hoe kan jij je zomer beter beginnen dan een week lang heerlijk hockeyen en veel leren! Je kunt kiezen voor een tophockeykamp met en zonder overnachting. Kies je voor een tophockeykamp met overnachting, dan slaap je in een stoere 8-persoons legertent naast het clubhuis, op de hockeyclub Amersfoort zelf. We hebben een uigebreid avondprogramma, waarbij we veel leuke en spannende activiteiten ondernemen en je vrienden voor altijd maakt.

Maar het belangrijkste is natuurlijk: het hockeyen. We hebben een uitdagend programma in elkaar gezet, waarbij er clinics door internationale tophockeyers worden gegeven. Je zal veel werken aan je individuele techniek, maar ook tactiek, mentale weerbaarheid en looptechniek spelen een belangrijke rol. Natuurlijk spelen we ook wedstrijdrondes, waarin je gecoached zal worden. Kortom: het tophockeykamp waar internationale culturen, internationaal hockey en internationale vriendschappen bij elkaar komen.

Indeling, veiligheid en voeding

Je wordt op je eigen niveau ingedeeld voor maximaal hockeyplezier. Uiteraard houden we er rekening mee als je met vriendjes of teamgenoten in de groep wil. Dit kan je aangeven op het aanmeldformulier. Plezier, veiligheid en sportiviteit zijn het belangrijkst, want wij willen jou het kamp van het jaar laten beleven! Op ieder kamp is een EHBO’er aanwezig. Tussendoortjes, drinken en lunch regelen wij. Zelf hoef je dus niks mee te nemen. De lunch zal een gezonde lunch zijn, met hier en daar ruimte voor een lekkere snack.

Overnachten

We slapen in grote legertenten voor het ideale kampgevoel. De legertenten staan op het complex van AMHC Amersfoort. Het volledige complex wordt ’s avonds afgesloten.

Iedere avond wacht er een heerlijke maaltijd en ’s ochtends zullen we gezellig met elkaar ontbijten. Rond 9:00 zullen de kinderen van het dagkamp aansluiten waarna we gaan beginnen met het dagprogramma.

 

Tophockeyspecials

In iedere periode zijn er ook een aantal tophockeyspecials. Dit zijn tophockeykampen in een bepaald hockeythema. Speciaal voor de spelers van 10 jaar en ouder die subtopklasse of hoger spelen is er per vakantieperiode een Tophockeykamp Advanced. Bekijk de andere hockeyspecials hier.

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Vakantieperiode

Soort kamp