Aanbieding!

Hockeykamp Barcelona

899,00 649,00

Kampdatum: 30-07-2021 - 07-08-2021
Categorieën: ,

Beschrijving

Na het succes van voorgaande jaren is er ook deze zomer weer een super gaaf internationaal Hockeykamp naar Barcelona. Stel je het eens voor: lekker hockeyen in de zomer onder de Spaanse zon, terwijl je uitgedaagd wordt om veel te leren. Daarnaast maak je uitstapjes naar het prachtige Barcelona waar we gaan struinen over de beroemde straat Las Ramblas, chillen we bij het strand en beleven we de hockeyweek van ons leven. Hockey staat centraal in deze waanzinnige week en je zal begeleidt worden door enthousiaste en goede trainers met trainersdiploma’s. Dit wil jij toch niet missen? Wij organiseren dit kamp in samenwerking met Nationale Sportkampen.

Wanneer gaan we op Hockeykamp naar Barcelona?

Deze geweldige Barcelonareis vindt plaats in de zomervakantie. Het is een 9-daagse reis van vrijdag 30 juli tot en met zaterdag 07 augustus 2021.

Voor wie is Campo Barcelona?

Je kan je inschrijven van 12 jaar tot en met 18 jaar. Tijdens het kamp wordt je ingedeeld in twee leeftijdscategorieën. Deze kampen draaien een apart programma voor de verschillende interesses. De eerste groep heeft de leeftijd van 12 t/m 14 jaar en de tweede groep 15 t/m 18 jaar. Je wordt bij zowel het hockeyprogramma als het sociale programma ingedeeld op leeftijd en op niveau. Uiteraard houden we er rekening mee dat jij bij je vrienden in de groep komt. Dit kan je aangeven op het aanmeldformulier.

Verdere informatie

Wat in de prijs inbegrepen zit:

  • 8 overnachtingen op een prachtige sportaccommodatie
  • We slapen in tenten, wel zo lekker koel (neem eigen slaapzak en matje mee)
  • Al het eten, drinken en tussendoortjes zijn inbegrepen
  • Vervoer naar de stad (culturele activiteit) en het strand
  • De accommodatie heeft een zwembad waar we overdag gebruik van kunnen maken
  • Nationale Sportkampen shirt

Wat niet in de prijs inbegrepen is:

  • Vliegreis/transfer
  • Eventueel zakgeld voor een souvenir of wat lekkers in Barcelona

Vliegen met Hockeykampen.be & Nationale Sportkampen

Er is een mogelijkheid om mee te vliegen met groepsreis van Hockeykampen.be & Nationale Sportkampen. Zo leer je de andere deelnemers vast kennen en vlieg je onder begeleiding van onze crew. Een mooi begin van dit internationale hockeyavontuur! Informeer naar de huidige prijzen van de tickets via 035-5388233 of info@hockeykampen.be.

Het vliegticket is inclusief 1 stuk ruimbagage (max 23 kilo), 1 stuk handbagage, 1 accessoire, 1 stuk afwijkende bagage (je stick), luchthaventax, afgiftekosten, tranfser en boekingskosten. Tijdens de gehele vlucht en transfer zijn de meereizende deelnemers samen met de begeleiders van Hockeykampen.be en Nationale Sportkampen. Vanaf de luchthaven reizen we met een luxe touringbus naar Hockeyclub Egara in Terassa, waar de vooruitgereisde begeleiders ons ontvangen met Spaanse gastvrijheid. Het wordt weer een super gaaf kamp!

Met eigen vervoer gaan of een enkeltje boeken bij ons is ook een mogelijkheid. Voor vragen hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Vluchttijden vliegreis naar Barcelona

Deze worden in de kampinformatie bekend gemaakt.

 

Transfer van vliegveld naar Egara

Om van het vliegveld naar de accommodatie net buiten Barcelona te komen gaan we met een luxe touringbus, speciaal voor de deelnemers. Zo komen we helemaal tranquilo op de plaats van bestemming!
30 juli: Barcelona Airport – Hockeyclub Club Egara
7 augustus: Hockeyclub Club Egara – Barcelona Airport

Waar verblijven we?

De prachtige, traditioneel Spaanse Hockeyclub Egara is onze thuishaven deze week. Deze accommodatie heeft een zwembad en prachtige watervelden. Ook is er een gymzaal en bewaking. Vanuit deze ideale kamplocatie zullen wij alle uitstapjes doen naar Barcelona.

 

Veiligheid staat voorop

Goede begeleiding, veiligheid en plezier vinden we erg belangrijk. De zorgvuldig uitgekozen en ervaren begeleiding staat daarom 24 uur per dag klaar voor de deelnemer. Er zijn diverse begeleiders met EHBO aanwezig en alle begeleiders hebben een verklaring van goed gedrag. Er wordt door de begeleiding en uiteraard deelnemers geen alcohol gedronken en niemand mag alleen op pad gaan. Tijdens deze week kan er contact opgenomen worden met de coördinator van het kamp, maar uiteraard dient dit voor noodgevallen. Dit telefoonnummer krijgen de ouders één week voor aanvang van het kamp. Voor alle overige vragen kan contact worden opgenomen met ons kantoornummer.

Fiesta, siesta: vamos a Barcelona!

Naast het uitdagende en intensieve hockeyprogramma, dat zich veelal in de ochtend of namiddag zal afspelen in verband met het mooie weer, gaan we uitstapjes maken naar Barcelona. We zullen gaan relaxen op het strand, rondlopen op de beroemde Las Ramblas en genieten van de Spaanse zon. We hebben uiteraard veel meer voor je in petto, maar zo heb je vast al een mooi beeld!

Hockeyprogramma

Het programma is uitdagend en intensief. We trainen vaak in de ochtenden en aan het einde van de middag. In voorgaande jaren hadden diverse spelers fitheidschema’s van hun coaches meegekregen (we moeten natuurlijk wel goed aan het seizoen kunnen beginnen). Hier zal rekening mee worden gehouden en waar nodig gefaciliteerd.

Stadsdag in Barcelona

Tijdens het kamp zullen wij één dag de stad bezoeken. Tijdens deze dag kom jij bij diverse hoogtepunten als bijvoorbeeld de Sagrada Familia, Las Rambles en de Olympische haven. Tijdens de stadsdag doen we een leuke activiteit met diverse opdrachten waar jouw groepje punten mee kan scoren. Tijdens de stadsdag ga jij altijd samen met een begeleider op pad. Je bent dus nooit alleen in deze grote stad.

Stranddag in Barcelona

Om even bij te komen van al het hockeyen en de indrukwekkende stadsdag gaan we ook één dagje lekker bijkomen op het strand. Dit is de ultieme dag om heerlijk te chillen en te werken aan dat mooie bruine kleurtje. Wil jij op het strand nog lekker sportief doen? De volleyballen, frisbees en ander sportmateriaal zullen zeker mee gaan deze dag!

 

Voor deze extra informatie over de reis naar Barcelona kan je met ons bellen: 035-538 8233 of mailen naar info@hockeykampen.be

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp

,


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hockeybe/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757