Aanbieding!

Tophockeykamp Advanced Laren

639,00 599,00

Er zijn nog plekken beschikbaar!

Kampdatum: 08-08-2021 - 14-08-2021
Categorieën: ,

Beschrijving

TOPHOCKEYSTAGE ADVANCED NEDERLAND

SPECIAAL VOOR 11-TAL HOCKEYERS DIE VHL1 OF HOGER SPELEN

Voor als je echt een betere hockeyer wil worden!

Speciaal voor hockeyspelers vanaf 10 jaar en ouder  is er het Tophockeykamp Advanced. Om deel te mogen nemen moet je in een 11-tal hockeyen dat minimaal VHL1 of hoger speelt. Dit Tophockeykamp Advanced brengt jou in aanraking met alle facetten van tophockey. Echte hockeyfanaten zullen hier een onvergetelijk hockeykamp beleven, want je bent voordurend bezig met bal en stick. Iedere dag krijg jij een enorm leerzame en leuke clinic van tophockeyers of een topcoaches. Van wie kan je nou beter leren hockeyen dan de beste zelf?

Programma Tophockeykampen Advanced

Ieder jaar maken we een uitdagend programma van 15 minuten per oefening, zodat je steeds de moderne technieken traint in nieuwe situaties. De basis van het programma is geschreven door de beste trainers van Nederland. Bij het tophockeykamp krijg je clinics voetenwerk en balhandling en video-analyse (5-daagse kampen). Ook komt er een topspeler langs en krijg je training van een topcoach. Samen met de goede, ervaren begeleiders zal jij extra individuele aandacht krijgen. Door de specialistische trainingen en de vele wedstrijdjes is dit hét kamp als jij echt beter wil worden. Dit super leuke tophockeykamp wordt afgesloten met een supergave hockeydemo, waarbij de deelnemers de toppers zijn. Hierin zal je aan aan je ouders laten zien wat je allemaal hebt geleerd. Tof toch?!

Indeling, veiligheid en voeding

Je wordt op je eigen niveau ingedeeld voor maximaal hockeyplezier. Uiteraard houden we er rekening mee als je met vriendjes of teamgenoten in de groep wil. Dit kan je aangeven op het aanmeldformulier. Plezier, veiligheid en sportiviteit zijn het belangrijkst, want wij willen jou het kamp van het jaar laten beleven! Op ieder kamp is een EHBO’er aanwezig. Tussendoortjes, drinken en lunch regelen wij. Zelf hoef je dus niks mee te nemen. De lunch zal een gezonde lunch zijn, met hier en daar ruimte voor een lekkere snack.

Hockeykamp met overnachting

Laren – Overnachten op de vereniging

Midden in de groene bossen van Blaricum ligt de Nationale Sportkampen Oase. Als deelnemer van de overnachtkampen slaap je in de gezellige legertenten op het complex van Larensche MHC. Op deze omgetoverde kamplocatie zal je onvergetelijke avonden gaan beleven. We slapen in legertenten. Je moet je je eigen slaapzak, luchtbed en kussen meenemen. Elke avond zit boordevol verassingen en onvergetelijke momenten. In ieder geval zal je alles op een volle maag doen, omdat je het avondeten krijgt van een professioneel cateringbedrijf. In de ochtend kan jij zo uit de tent het hockeyveld op.

Je wordt op je eigen niveau ingedeeld voor maximaal hockeyplezier. Uiteraard houden we er rekening mee als je met vriendjes en vriendinnen in de groep komt.

Andere Tophockeyspecials

In iedere periode zijn er ook een aantal tophockeyspecials. Dit zijn (top)hockeykampen in een bepaald hockeythema. Zo is er een Internationaal Tophockeykamp voor 10 jaar en ouder (Amersfoort) in de zomervakantie Als hockey-avonturier kan je ook kiezen voor het Hockeykamp Barcelona (12-14 en 15-18 jaar).

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Vakantieperiode

Soort kamp

Datum


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hockeybe/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757