Word begeleider

Word begeleider op Hockeykamp

Het ideale vakantiebaantje voor hockeyliefhebbers

 

Jij…
…bent minimaal 16 jaar
…vindt het leuk om kinderen te leren hockeyen
…bent onwijs enthousiast
…kunt training geven
…weet hoe je met kinderen om gaat

Dan is begeleiden iets voor jou!

Hockeykampen.nl biedt in basis driedaagse dagkampen aan. Op de dagkampen ben jij overdag de hele dag bezig met hockey en het plezier van de kinderen en ’s avonds overnacht je samen met alle begeleiders, ook die van de andere dagkampen, op een centraal gelegen locatie. Naar de Internationale kampen gaan ervaren begeleiders mee die de nodige kampervaring hebben opgedaan.

Hoe ziet een week als begeleider eruit?
Een begeleiderweek van Hockeykampen.nl duurt van zondag 14.00 uur t/m woensdag 18.00 uur, of vanaf dinsdag eind van de middag t/m vrijdag 18.00 uur. In enkele gevallen wordt hier in verband met kampdata van afgeweken. Op de eerste dag dat je aanwezig bent, krijg je kampinformatie, leer je de medebegeleiders kennen en maak je de locatie gereed voor een waanzinnige week. Als begeleider begeleid je de kinderen tussen 9.00 en 17.00 uur. ’s Avonds ben je vrij.

Meld je onderaan deze pagina aan als begeleider, coördinator of veldcoördinator!!

Wat zijn je taken?
Je begeleidt en enthousiasmeert een groepje dat bestaat uit 8 tot 12 kinderen die naar leeftijd en niveau zijn ingedeeld. Jij bent hun aanspreekpunt, hun voorbeeld en hun trainer. Daarmee zorg jij er voor dat ze een onvergetelijk leuke en leerzame week beleven met jou als begeleider.

Oefeningen van hoog niveau

Tijdens de kampen werk je uit het programmaboek, hierin staan de oefeningen beschreven zodat iedereen veel leert. Als begeleider neem je de oefeningen van te voren met je (veld)coördinator door, je weet wat je gaat doen en hoe je de oefening eventueel uitdagender of makkelijk kunt maken.

Avonden
Net als alle andere begeleiders en coördinatoren die er in jouw kampweek zijn, slaap en eet je ’s avonds op een centrale plek in Nederland. Er is veel ruimte om wat leuks te doen en sporten met andere begeleiders, of rustig te hangen in een van de vele fatboys. De ultieme afsluiter van een geweldige kampdag dus. En misschien doe je wel nieuwe ideeën op om toe te passen tijdens jouw kamp.

Vergoedingen
Als begeleider, coördinator en veldcoördinator krijg je een financiële vergoeding en een aantal andere leuke zaken:

· Een opleidingsdag
· Drie overnachtingen met alle begeleiders
· Drie maal ontbijt, lunch en diner
· Vergoeding van je vervoer van de heen- en terugreis naar de centrale slaaplocatie
· Het officiële Hockeykampen.be kledingpakket

Wat gebeurt er vanaf nu?
Zodra jij je bij ons team van begeleiders hebt aangemeld, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek zal plaats vinden bij ons op kantoor of op een locatie bij jou in de buurt. Nadat wij jouw aanmeldingsformulier hebben ontvangen, nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.

Om het makkelijker te maken voor jou als begeleider of coördinator hebben wij vlak voor de zomerkampen een opleidingsdag gepland. Deze dag is verplicht! Datum en locatie voor 2018 volgt z.s.m.


Coördinator
De kampen staan onder leiding van een coördinator, deze echte regelneef heeft naast een passie voor sporten ook de capaciteit om alles in goede banen te leiden. Je geeft leiding aan het team begeleiders, houdt contact met kantoor en bent het aanspreekpunt voor ouders. Daarnaast maak jij de pauzes tot een waar feest.

Veldcoördinator
De coördinator wordt op kampen met meer dan 40 deelnemers ondersteunt door een veldcoördinator. Deze houdt de velden in de gaten en is verantwoordelijk voor een goed verloop van het programma.


  PERSOONLIJKE GEGEVENS

  Geslacht
  ManVrouw

  HOE KUNNEN WE JOU BEREIKEN?

  In bezit van een rijbewijs?
  JaNee

  In bezit van een auto?
  JaNee

  GENOTEN OPLEIDINGEN

  In bezit van een EHBO-diploma?
  JaNee

  HOCKEYKAMPEN.NL GEGEVENS

  Jij meldt je aan als:
  BegeleiderCoördinatorVeldcoördinator

  Jij bent beschikbaar in:
  MeivakantieZomervakantieHerfstvakantieKerstvakantie

  Op welke dag(en) ben jij beschikbaar voor een kennismakingsgesprek?
  DinsdagWoensdagVrijdagOnduidelijk, graag contact

  MOETEN WIJ NOG IETS WETEN?

  Allergieën of andere relevante medische gegevens

  Overige opmerkingen