Daginformatie Oranjedag: Back in Action HCM Arnhem

Daginformatie Oranjedag: Back in Action – HCM Arnhem

Op zaterdag 13 oktober gaan we er een geweldig feest van maken op HCM Arnhem! Op deze pagina vind je alle informatie over de Oranjedag: Back in Action. Heb je toch nog vragen? Wij zijn via mail en telefoon bereikbaar om alle vragen te beantwoorden.

Locatie, dagen en tijden

De Oranjedag: Back in Action op HCM Arnhem op 13 oktober begint om 11:00 uur en is om 16:30 uur weer afgelopen. Je ouders kunnen je vanaf 10:30 uur brengen en tot 17.00 uur ophalen. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem! Laat dit van te voren per mail even aan ons weten. Mag je alleen naar huis van je ouders? Laat dit dan per mail aan ons weten zodat wij de coördinator kunnen informeren.

Hierboven kan via de kaart van Google Maps de locatie van de hockeyclub worden gevonden en een eventuele routebeschrijving worden ingevoerd.

Thema: Oranje Magic

We kijken terug op een geweldige zomer met het thema Orange Magic! Tijdens de Oranjedag: Back in Action gaan we nog één dag helemaal magisch Oranje. Naast technische trainingen gaan we ook op zoek naar de mooiste speciale hockey skills in onze skill challenge! Coole trucjes waar onze begeleiding al hard op aan het trainen is, zodat ze die aan jullie kunnen leren. Ook komen er Hoofdklassespelers een clinic geven! Tijdens de Oranjedag: Back in action gaan we hockeyen, nog meer hockeyen en nog heel veel meer hockeyen.

De dag wordt afgesloten met de Magische Hockeyshow waarin jij kan laten zien aan jouw ouders, familie, vrienden en wie je maar wil uitnodigen, wat je allemaal hebt geleerd tijdens de Oranjedag. Iedereen is dan welkom vanaf 15.45 uur om de show vanaf 16.00 uur te kunnen zien!

Eten & drinken

De gezonde lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd door Hockeykampen.be. Wij proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie waar wij rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat (mits deze mogelijkheid bestaat op de vereniging).

Wat neem je mee?

  • Je eigen hockeystick en hockeykleding. Wij raden het gebruik van gebitsbeschermer zeer sterk aan. Scheenbeschermers zijn verplicht!
  • Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken.
  • Een regenjas en -broek (ook wanneer het niet regent).
  • Een extra setje schone warme kleding.

Als je waardevolle spullen meeneemt, is dit op eigen risico. Hockeykampen.be is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.

Vrienden en teamgenoten opgeven?

Veel hockey, een magisch mooi thema en een grote eindshow. Beter gaat het niet worden! Er zijn nog plekken beschikbaar voor de Oranjedag: Back in Action, dus teamgenoten/vriendjes kunnen zich nog steeds inschrijven via deze pagina.

 

Wij hebben er ongelooflijk super veel zin in en hopen jij ook! Het wordt een waanzinnige dag… Kan je niet wachten en wil je altijd op de hoogte blijven van de voorbereidingen en het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Zo mis jij helemaal niks!

Let op!!

Speciaal voor de Deelnemers

– 15% korting op Hockeygear
Door aan de Oranjedag: Back in Action mee te doen ga je goed voorbereidt naar jouw volgende training en wedstrijd. Om je gear helemaal op orde te hebben, hebben we een fantastische deal voor je geregeld. Bij onze partner www.hockey-id.nl krijg je met de code: hockeykampen.be 10% (extra) korting op aankopen uit de shop en met de code: indian15 krijg je zelfs 15% extra korting op Indian Maharadja gear uit de beste webwinkel voor hockeyers.

Contactgegevens

Email: info@hockeykampen.be
Telefoonnummer: 035 – 538 82 33 (9.30 – 17.00 uur)