Daginformatie: Clinicdag Zaalhockey

Op deze pagina vind je alle informatie over jouw Clinicdag Zaalhockey in de kerstvakantie!

Het zaalhockeyseizoen is veel te kort, maar gelukkig ga jij tijdens de clinicdag alles leren van het zaalhockeyen. Aan het eind van de dag weet jij nog meer van zaalhockey! De Clinicdag Zaalhockey begint om 9:30 en is om 16:30 weer afgelopen. Je ouders kunnen je vanaf 9.00 uur brengen en tot 17.00 uur ophalen. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem! Laat dit van te voren per mail even aan ons weten. Mag je alleen naar huis van je ouders? Laat dit dan per mail aan ons weten zodat wij de coördinator van de clinicdag kunnen informeren.  

De Clinicdag Zaalhockey worden georganiseerd in samenwerking met Nationale Sportkampen.

De Clinicdag

Zaalhockey is een specialisatie in het hockey, waarbij veel techniek nodig is en ook nog eens veel inzicht. Om het allemaal goed onder de knie te krijgen is veel oefenen nodig. In ons programma krijg je veel uitdagende oefeningen, speel je veel wedstrijdjes en krijg je tips van zaalhockey-professionals! Tijdens de Clinicdag Zaalhockey komt er een topzaalhockeyer langs, die Hoofdklasse zaal speelt en vaak ook in het Nederlands (zaal)team zit. 

Zaalhockey is snel, intensief en uitdagend. Daarbij verschilt het in veel facetten van het veldhockey. De bal mag niet hoog, je mag niet door iemand heen spelen en je mag niet liggend spelen. Kortom, echt anders dan het veldhockey. Daarom heeft Hockeykampen.be in samenwerking met Nationale Sportkampen een speciaal zaalhockeyprogramma opgesteld. Het programma bestaat uit 5 thema’s: passeren, verdedigen, passen, scoren en aannames. Deze thema’s richten we specifiek op het zaalhockey. Bij de verdedigingstechnieken ben je bijvoorbeeld bezig met een blocktackle aan de balk, met de scoringstechnieken ben je bezig met vallend scoren en met de passeertechnieken ligt de focus op ‘de turn in de ruimte’. Word jij deze vakantie een echt zaalhockeybeest?!

Tijdens de clinicdag krijg je training van de beste en leukste begeleiders van Hockeykampen.be en Nationale Sportkampen. Zij zorgen dat jij een fantastische dag hebt om nooit meer te vergeten!

Locatie, data en tijden

Plaats Locatie Datum Tijden
DelftRing-Pass2 januari 20199:30 – 16:30 uur
Heerenveen Sportstad Heerenveen 28 december 2018 9:30 – 16:30 uur
UtrechtKampong24 december 20189:30 – 15:00 uur
Zwolle WRZV Hal 2 januari 2019 9:30 – 16:30 uur

Wat neem je mee?

– Je eigen (zaal)hockeystick en hockeykleding. Wij raden het gebruik van een gebitsbeschermer en linkerhandschoen zeer sterk aan. Scheenbeschermers zijn verplicht!
– Zaalschoenen met witte zolen
– Trainingsbroek, shirt met lange mouwen en een trui/vest.
Aangezien het niet in alle zalen even warm is, adviseren wij om dit mee te nemen.
– Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken.

Als je waardevolle spullen meeneemt, is dit op eigen risico. Hockeykampen.be is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.

Eten en drinken

De gezonde lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd door Hockeykampen.be. Wij proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie waar wij rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat (mits deze mogelijkheid bestaat op de locatie).

Vrienden en teamgenoten opgeven?

Wat is er nou leuker dan hockeyen met je vriendjes of vriendinnetjes? Aanmelden voor de Clinicdag Zaalhockey kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit één week voor aanvang van het kamp aan ons weten.

Wij hebben er ongelooflijk super veel zin in en hopen jij ook! Het wordt een waanzinnig clinicdag… Kan je niet wachten en wil je altijd op de hoogte blijven van de voorbereidingen en het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Zo mis jij helemaal niks!

Let op!!

Speciaal voor de Deelnemers

– 15% korting op Hockeygear
Door aan een hockeykamp mee te doen ga je goed voorbereidt naar jouw volgende training en wedstrijd. Om je gear helemaal op orde te hebben, hebben we een fantastische deal voor je geregeld. Bij onze partner www.hockey-id.nl krijg je met de code: hockeykampen.be 10% (extra) korting op aankopen uit de shop en met de code: indian15 krijg je zelfs 15% extra korting op Indian Maharadja gear uit de beste webwinkel voor hockeyers.

Contactgegevens

Email: info@hockeykampen.be
Telefoonnummer: 035 – 538 82 33 (9.30 – 17.00 uur)