Tophockeystage Herakles

369,00469,00

Kampdatum: 29-06-2020 - 03-07-2020
Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Beschrijving

4-daagse tophockeystage op Herakles

(6-12 & 13-16 jaar)

Algemene informatie

Na het succes van vorige jaren is er ook deze zomer weer een super gaaf internationaal Hockeykamp in België. Hockey staat centraal in deze enerverende week en je zal begeleidt worden door enthousiaste en goede trainers met trainersdiploma’s. Overdag zullen jullie veel hockeyen en ’s avonds zal er een leuk avondprogramma zijn. Er zal een uitgebreid sociaal programma worden samengesteld met daarin leuke spellen en voldoende ruimte voor ontspanning. Ook komt er een Belgische topper langs. En jij kan erbij zijn!

Leeftijden
Je kan je inschrijven van 6 jaar tot en met 17 jaar. Dit kamp draait een apart programma voor de verschillende leeftijden. De eerste groep heeft de leeftijd van 6 t/m 12 jaar en de tweede groep 13 t/m 17 jaar. Je wordt bij zowel het hockeyprogramma als het sociale programma ingedeeld op leeftijd en op niveau. Uiteraard houden we er rekening mee dat jij bij je vrienden in de groep komt.

Verdere informatie
Wat in de prijs inbegrepen zit:

  • 3 overnachtingen in stoere legertenten op de club (neem eigen slaapzak en matje mee)
  • We hebben een uitgebreid avondprogramma, wel zo leuk!
  • Al het eten, drinken en tussendoortjes
  • Nationale Sportkampen shirt

Wat niet in de prijs inbegrepen is:

  • Transfer naar België

Accommodatie
Hockeyclub Royal Herakles in Lier is onze thuishaven deze week. Hier zullen we vlakbij overnachten in tenten en op Herakles zullen ook de hockeyclinics worden gegeven.

Veiligheid
Goede begeleiding, veiligheid en plezier vinden we erg belangrijk. De zorgvuldig uitgekozen en ervaren begeleiding staat daarom 24 uur per dag klaar voor de deelnemer. Er zijn diverse begeleiders met EHBO aanwezig en alle begeleiders hebben een verklaring van goed gedrag. Er wordt door de begeleiding en uiteraard deelnemers geen alcohol gedronken en niemand mag alleen op pad gaan. Tijdens deze week kan er contact opgenomen worden met de coördinator van het kamp, maar uiteraard dient dit voor noodgevallen.

Hockeyprogramma
Elke ochtend om 9.30 uur begint het dagprogramma. Tijdens de tophockey- en topkeeperstage krijgen jullie een clinic van een topspeler en een clinic video-analyse. Welke speler er komt houden we nog even geheim.

Voor extra informatie over het tophockeykamp in België kan je met ons bellen: 0031-35-544 5330 of mailen naar info@nationalesportkampen.nl.

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp

,