Aanbieding!

Internationaal Tophockey Laren

629,00 589,00

Er zijn nog plekken beschikbaar!

Kampdatum: 13-07-2020 - 17-07-2020
Categorieën: ,

Beschrijving

Internationaal Tophockeykamp Laren

Al vele jaren is dit hét tophockeykamp voor de oudste jeugd (12-17 jaar). De focus ligt op lekker veel hockeyen, waarbij veel aandacht is voor de nieuwste technieken om je nog behendiger te maken. Ook wordt er individueel tactische getraind, waardoor je allround een betere hockeyer zal worden. Dit doen we samen met diverse internationale topspelers uit verschillende landen die clinics komen geven. Wij organiseren dit kamp in samenwerking met Nationale Sportkampen.

Er wordt getraind in kleine groepen van ongeveer acht personen van hetzelfde niveau. Met het hoge niveau van de begeleiders ga je met stappen vooruit. De partijvormpjes, battles en challenges laten je tot het uiterste gaan. Als jouw hart sneller gaat kloppen van hockey, zorg dan dat je erbij bent.

Indeling, veiligheid en voeding

Je wordt op je eigen niveau ingedeeld voor maximaal hockeyplezier. Uiteraard houden we er rekening mee als je met vriendjes of teamgenoten in de groep wil. Dit kan je aangeven op het aanmeldformulier. Plezier, veiligheid en sportiviteit zijn het belangrijkst, want wij willen jou het kamp van het jaar laten beleven! Op ieder kamp is een EHBO’er aanwezig. Tussendoortjes, drinken en lunch regelen wij. Zelf hoef je dus niks mee te nemen. De lunch zal een gezonde lunch zijn, met hier en daar ruimte voor een lekkere snack.

Overnachten

Laren – Vakantiepark De Woensberg

Midden in de groene bossen van Blaricum ligt de Nationale Sportkampen Oase. Als deelnemer van de overnachtkampen slaap je in de gezellige blokhutten of de stoere Safaritenten op “De Woensberg”. Dit vakantiecentrum is gelegen op een parkachtig terrein met vele voorzieningen, zoals kampvuurplaatsen, een openluchttheater en speeltuinen. Op deze omgetoverde kamplocatie zal je onvergetelijke avonden gaan beleven. We slapen in stapelbedden. Wel moet je je eigen slaapzak, onderlaken en kussen meenemen. Elke avond zit boordevol verassingen en onvergetelijke momenten. In ieder geval zal je alles op een volle maag doen, omdat je het avondeten krijgt van een professioneel cateringbedrijf. De Woensberg zit op zo’n 10 minuten fietsen van de dagkamplocatie. Wij zorgen voor fietsen.

 

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Vakantieperiode

Soort kamp