Aanbieding!

Hockeydag Herakles

49,00 25,00

Er zijn nog plekken beschikbaar!

Kampdatum: 21-05-2020 - 21-05-2020
Categorieën: ,

Beschrijving

Eén van de leukste en leerzaamste dagen van het jaar is de Hockeydag in België (Herakles, bij Antwerpen). De aanmeldingen gaan super hard, dus het belooft weer een fantastische hockeydag te worden. Op deze Nationale Hockey- en Keepersdag zit jouw hockeydag boordevol hockeyoefeningen. En jij kan meedoen!

Voorgaande jaren waren een geweldig succes met uiteraard een nog leuker vervolg! Dit jaar wordt het namelijk nog leuker. De oefeningen worden gegeven in verschillende uitdagende en leerzame thema’s.

Ben jij bij de hockeydag van het jaar? Je wordt op je eigen niveau ingedeeld voor maximaal hockeyplezier. Plezier, sportiviteit en veiligheid zijn het belangrijkst. De Nationale Hockeydag is van 11.00 uur tot 16.30 uur. Mis het niet!

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Vakantieperiode

Soort kamp

Clinics & Begeleiding

Begeleiding
Speciaal voor deze Hockey- en Keepersdag hebben we de leukste begeleiders van afgelopen jaar gevraagd. Best een grote kans dus dat jij jouw begeleider van een eerdere stage weer ziet! Wij willen zorgen dat deze kick-off onvergetelijk is en deze goede begeleiders zijn daarbij belangrijk. We gaan de Hockey- en Keepersdag niet alleen heel erg leuk maken, maar ook heel leerzaam.

Clinics
Zoals je van ons gewend bent is dit weer de dag dat er een Belgische topper aanwezig zal zijn zodat jij een dag kan leven als een international! Tof toch?