MHC Muiderberg

Deze zomer komt er helaas geen … Hockeykamp op MHC Muiderberg

Door een wisseling in de toplaag bij MHC Muiderberg is er de afgelopen weken/maanden genoeg gebeurd. Een nieuw bestuur, nieuwe mensen en daarmee ook een andere visie.

Omdat de club streeft naar een toekomst met een sportief en gezond MHC Muiderberg zullen er een acties ondernomen moeten worden. Een van die acties is het aanleggen van een nieuw waterveld. Door de grote periode van tijd dat het aanleggen van een nieuw waterveld in beslag neemt zijn er belangrijke keuzes gemaakt door de club. De aanleg van dit veld zal plaatsvinden in de Zomer van 2018 en daarom is er door de club besloten om het Hockeykamp in 2018 te cancellen…

Hockeykampen.nl betreurt deze keuze uiteraard, maar kijkt en denkt ook alweer vooruit. Dit, omdat er gelukkig nog genoeg andere supergave hockeykampen worden georganiseerd in de Zomervakantie !! 

Dus wil jij alsnog een geweldig 3-daags hockeykamp meemaken in de Zomervakantie, twijfel dan niet en meld je direct aan bij een van de andere kampen !!

En weet… tot 2 maanden voor het kamp mag je gratis annuleren of je kamp omboeken ! Erg handig als je nog niet weet of en wanneer je op vakantie gaat deze Zomer.

Wees er dus snel bij !!